Jävla Skit Semester

publicerat i Vardag;

Ja inte kan man kalla detta för någon semester inte. Inte i den betydelse man hoppats på i alla fall.

Barnen har kunnat bada två dagar ordentligt. Jag badade då med dem.

Totte har varit sjuk i stort sett hela vistelsen, jag blev sjuk för 2 dagar sedan. Nu mår jag verkligen SKIT!
Jag har ALDRIG haft så ont i luftvägarna.

Lexie har spräckt trumhinnan och legat i feber större delen av veckan. Leo har legat i feber och slutade gå igår. Idag mår han betydligt bättre vilket är tur.

Visst har vi träffat Musse och gänget men barnen har knappast fått uppleva det här ställets fulla potential. Ingen av oss har.

Det här stället är för övrigt underbart. Det finns inget som suger hårdare just nu än att vi förlorat hela den här semestern till diverse virus och bakterier. Trots det så finns det inget att göra. Det är bara att bita i det sura äpplet och suck it up.

Min födelsedag spenderade jag på SPA som var helt underbart. Efter det solandes själv i 2 timmar innan det blev dags att leka sjuksköterska. Det är det jag varit sedan dess. Tills jag själv blev sjuk vill säga.

Jag har INGEN aning om hur jag ska klara av att flyga i 6 timmar imorgon. Det är tur att det är en nattflight så att barnen förhoppningsvis sover hela vägen för detta är SJUKT jobbigt.

Så nu har jag skrivit av mig lite.
Självklart har vi haft det lite bra... det kommer det bilder från förhoppningsvis, sen, snart, någon gång.

URK

publicerat i Ego;
Min mage klarar inte av fel sorts kolhydrater längre...
Ojojoj vilka magknip jag får.

Det är lika bra att inse att äta rätt är bra för kroppen på alla sätt och vis!

Självkänsla

publicerat i Ego;

Jag är totalt personlighetsförändrad tack vare denna resa.

Jag är den jag alltid önskar att jag varit. Låter kanske märkligt, men jag har alltid känt mig mindre värd som överviktig. Det har inte varit i hur andra sett på mig eller talat till mig eller liknande. ALLT har suttit i mitt eget huvud.

Ett exempel är tex att jag inte vågat gå in i exklusiva designerbutiker.

Idag hade jag kommit mina "smaljeans" med bara en svart tajt tröja till. Över det hade jag min sjukt snygga svarta skinnjacka och på axeln min burberryväska.

Jag har ALDRIG varit inne i en burberrybutik. I dag gick jag dock in där och NJÖT. Jag kände att jag var snygg nog att gå där inne och dreggla över alla grejer. Jag vet att detta är skittöntigt. De bryr förmodligen inte sig om hur man ser ut utan bara om man har pengar att köpa deras grejer för. MEN för mig var det ett stort steg.

Jag har även köpt bikini, så nu: HAWAII HERE I COME!!!!

Bilden är från igår när jag kom i mina smaljeans för FÖRSTA GÅNGEN PÅ 7 ÅR!!!:)