Huset

publicerat i Seattle;

Gaaaad vad vi älskar huset som det är i stort sett är klart att vi ska hyra nu.
Vi har definitivt flyttat in mentalt så att nu kommer det bli ett hårt slag om något går fel!:)

Vi var där idag och träffade en av ägarna igen och det gick bra. De har nu skickat in en tenant application eller något liknande för att göra en background check på oss. De kommer inte att hitta något vilket är rätt självklart eftersom vi inte har någon historia här. Det är dock lika bra att göra allt enligt alla lagar och regler här för säkerhets skull.

Nästa steg är att skriva på det riktiga kontraktet med hela besiktningen av huset och sedan även ett specialskrivet kontrakt med 12 + 12 månders kontrakt och sedan en liten klausul att vi får lämna huset med 3 månaders uppsägningstid om något skulle hända som gör att vi måste lämna landet.

Jag försökte ta lite bilder med iPhonen men såklart dog den innan jag hann ta några alls nästan.
Det är helt galet mycket rum! Egentligen för många rum för oss så jag hoppas verkligen att vi får inneboende några månader om året!:) (Om ni inte fattade piken så är det dags att boka resor hit nu allihopa!)

Övervåningen: 4 sovrum, (Master bedroom, sovrum till barnen och sedan ett kontor) + 2 badrum!

Mellanvåning: kök och stooor matplats med mysig gasdriven kakelugn och en liten "sitting area" i typ hallen. (Svårt att förklara!) + ett rum som vi kommer ha som lekrum + toalett.

Undervåning: Stor typ gillestuga där det blir perfekt med vår stora soffa och TV och sen ett gästrum och ett badrum och sen även ett till rum. (Om Totte får bestämma så blir det simulatorrum) (Om jag får bestämma så ska Lexie  (eller Leo) bli prima ballerina och ha det som sitt balettrum!) ;)








Kommentera inlägget här :