Leo julpyntar

publicerat i Seattle;

Nu är huset VÅRT!:) (iaf för två år!!!)
De ringde igår och sa att det inte gick att göra någon bakrunds koll på oss officiellt men de gjorde sin egen på Google!
Då googlade jag såklart dirket våra namn på google.com. På Totte kommer ju allt hans jobb upp vilket inte är så konstigt och direkt då inser man att det är en rätt okej kille att ha som hyresgäst.

När man googlar mitt namn kommer såklart bloggen upp och den kan man ju köra google translate på. haha.. det var ju galet roligt.
Totte heter Tottenham i den och i den inser man ju också att vi är "riktiga" människor även fast våra identiteter här i USA inte är så lätta att spåra. (Nä. det går ju faktiskt inte alls än, iaf inte min!)

På torsdag ska vi gå en runda i huset och kolla vad som bör åtgärdas innan vi flyttar in och så att allt som inte är perfekt i huset finns på papper så att vi inte blir skyldiga till något vi inte åsamkat huset när vi väl flyttar ut.
Vi ska även ta med security deposit och första månadens hyra. Sen så flyttar vi in så fort våra möbler kommer eller senast den 29 januari. (Det blir ju kul att flytta in om våra saker inte kommit!?!)

Vår flygcontiner står fortfarande i tullen och har så gjort sedan den 6 December. Det ska ta 5-10 arbetsdagar att få ut den, OM den inte tas in för en kontroll, då kan det ta längre tid. Jippie! Tur att det är julafton snart så att barnen får lite leksaker att leka med förutom Leos bilar.

Om detta händer även med skeppscontainern då kan det bli spännande....






Kommentera inlägget här :