utmattad och loveling

publicerat i ;

Jag har nog aldrig varit så utmattad i kropp och själ som jag är just nu. Herregud....

Min kropp gör uppror. Jag har inte haft en enda sammandragning under den här graviditeten till skillnad mot graviditeten med Leo när jag hade det HELA tiden.
Nu har jag sammandragningar hela eftermidddagarna och när jag lägger mig ner värker det ordentligt.

I natt sov jag helt okej, men det innebär fortfarande toalettbesök varannan timme.

Sååå slut på Johannaklagobert.

Annars så njuter jag av varje dag med Leo just nu. Han är inne i en så otroligt charmig period. Han vinkar och strålar till alla och börjar mer och mer kunna visa vad han vill. (även vad han inte vill=mindre roligt);)

Han äter som en häst oftast och det är bra nu eftersom han snart bara kommer få flytande föda i 2 veckor. Usch... har ingen aning om hur det kommer att gå.

Idag har vi försökt att njuta hela familjen tillsammans vilket inte händer så ofta nu för tiden. Vi har varit i Waxholm och ätit lunch. Man måste ju passa på i det vackra vädret.

Igår köpte vi en ny vagn till Leo. Superfin och billig var den. Känns som att den är perfekt för oss och kommer vara jättebra för Leo hos Solveig sen att sova i.

Jag känner att det jag har i huvudet inte kommer ut på det sättet jag önskar så nu får ni se några bilder och sen ska jag sova!

statusuppdatering

publicerat i ;

Igår blev precis som jag tänkt. Lite mer gjort för lilleman och mig.
Vi var hos Solveig på förmiddagen och lekte ute med Leos kompis Emelie på eftermiddagen.

Lillskrutt sover fortfarande förfärligt dåligt på nätterna och jag var toktrött hela dagen tyvärr.

Idag är jag betydligt piggare. Leo har sovit lite bättre och jag har sovit bättre än på många nätter nu.
Tog mig dessutom sovmorgon till klockan 9 medans Leo fick leka med pappa.

Nu sitter jag nyduschad i ett nydamsuget hem med en sovande prins i sin säng och datorn i knät. Kan inte bli mycket bättre än så klockan 11 en torsdag. Nu ska jag titta ett avsnitt "Parenthood" och sen blir det till att fixa lite lunch.

Ett helt ointressant inlägg med bara uppdatering om vår dag.
Håll till godo... jag känner hur inspirationen börjar krypa sig tillbaka.


Midsommarafton 2009....inte långt kvar till midsommarafton 2010. Tänk vad mycket större Leo har blivit på ett år.... herregud!:)

trött trött trött trött

publicerat i ;

Idag har vi haft en pyjamas dag. Jag kom ur pyjamasen först när jag åkte till badet för att ha lite simgrupper och Leo kom inte ur sin pyjamas förens det var dags för att bada innan sovdags.

Vädret har varit supertråkigt och jag har varit jättetrött. Så det har passat oss perfekt att bara busa inne hela dagen och ha en riktig mysdag.

Imorgon ska vi försöka vara lite mer produktiva och åka en sväng till Solveig och sen hoppas jag att vi orkar hitta på något mer roligt.

Jag har mått så otroligt bra denna graviditet och nu så har den enorma tröttheten kommit över mig. BLÄ!
Jag tror ju dock inte att det beror på att jag är gravid utan snarare för att jag inte får sova mer än 1.5 timme i streck innan jag måste gå upp på toaletten. Det beror ju på graviditeten, men ändå inte.

Nu ska jag snart gå och sova så jag kanske är lite piggare imorgon iaf!;)

Min stora pojke

publicerat i ;

Jag är verkligen dålig på att uppdatera just nu.

Ska försöka bli liiite bättre nu. (tänkte jag)

Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Morgonen började med ett tandläkarbesök för mig för att laga en lagning som gått sönder. Sen åkte jag hem och la Leo för att sova middag och då passade jag på att titta på Entourage. Nu har jag sett sista avsnittet av 6 säsongen... nu är det bara att vänta tills nästa börjar.

Efter vår slöstund mitt på dagen så gick vi hem till Leos kompis Emelie och fikade lite och lämnade deras post som vi hämtat när de varit bortresta. Leo och Emelie är så söta när de leker tillsammans. 

Sen var det dags för storhandling vilket gick förvånansvärt lätt idag. Leo är så lätt att ha med sig. Dock insåg jag idag att det snart inte kommer vara lika lätt längre med två små busungar. Ibland undrar jag vad jag gett mig in på och om det verkligen är rätt beslut. Jaja.. jag vet det är liiiite sent att vara efterklok. haha

Nä jag vet att det är rätt beslut och jag längtar självklart efter Pricken. Jag hade exakt dessa känslor när jag väntade Leo. Jag som längtat efter barn sen jag själv var ett barn ville helt plötsligt inte ha barn när jag var gravid. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan Leonidas och livet har ALDRIG varit bättre än med honom i det.

Min lilla skrutt är inte så liten längre. Nu kryper han inte längre, nu promenerar han runt här hemma hela tiden. Han är så söt!
Han äter till och med själv mest med händerna, men han övar med skeden väldigt flitigt. Jag hade inte kunnat vara mer stolt!



Nu ska jag snart gå och sova. Jag är såååå trött. Leo sover dåligt just nu, jag sover dåligt just nu. Ja, så nu hoppas jag att jag får lite mer än 2 timmars sammanhängande sömn i natt. Det ser inte ljust ut, men kanske så!:)

22 maj

publicerat i ;

Idag vaknade vi till underbart väder och en strålande Leonidas. Jag ville att vi skulle ge oss iväg ut direkt.
Leo blev dock trött redan vid 10 i förmiddags så vi hann inte iväg innan han bestämde sig för att sova. 
Medans Leo sov passade jag på att pyssla lite hemma. (Tänk att det ALLTID finns saker att göra.)

När Leo väl vaknade så gav vi oss iväg för att äta lunch i solskenet på någon uteservering. Det blev Tegelbruket i Täby C. Leo som har blivit världens matvrak åt nästan en hel barnportion köttbullar och potatismos. Där kan man snacka skillnad om man jämför sedan några veckor när vi knappt fick i honom en hel barnmatsburk. 

Efter lunchen shoppade vi lite födelsedagspresenter och sen gav vi oss iväg på äventyr. 

Jag har nämligen sett skyltar nu i flera veckor om Cirkus i Djursholm idag klockan 16.00. Leo är lite för liten för att gå på cirkus tycker jag just nu, men så kom jag på att när det väl är cirkus så brukar djuren stå ute innan föreställningen. Eftersom lillskrutt ÄLSKAR djur så åkte vi ner till cirkusen i hopp om att få se några djur. 
Som tur var så fanns där massa djur att titta på och det var otroligt populärt. Leo strålade som en sol om möjligt ännu mer. 

Nu gäller det att vi tar oss iväg till skansen snart. Leo kommer ju vara i himmelriket då!  

GG

publicerat i ;

Jahapp så var Gossip Girl avklarat också...
HERREGUD, va det tvunget till att sluta precis som One Tree Hill.

Vad ska jag nu se fram mot i veckorna... inget OTH och inget GG.
Tur att the secret life of the american teenager börjar snart igen och att en ny säsong av Entourage börjar inom en rimlig framtid. Sen har jag ju the Vampire Diaries och Life unexpected men jag vet inte status på de två än.

Har även Parenthood som jag tänkte bli hooked på också.

Ja ni ser... that's my life!;)

OTH

publicerat i ;

Jag har precis sett senaste avsnittet av One tree hill som bara är en av många serier jag följer slaviskt.
Den serien är så full av kärlek att jag gråter konstant genom avsnitten. Det är skönt, underbart och befriande.

Idag var det dock en sjuk cliffhanger så jag antar att det var säsongsavslutning. Ojojoj säger jag bara.

Idag har jag och Leo varit en sväng till Ikea. Vi har köpt lite smått och gott men det viktigaste var en stol till Leo att ha när vi sitter ute och en rullgardin till hans rum. De senaste två kvällarna har han nämligen dragit ner det fina lakanet som hängt framför hans fönster för att ge mörker. Så han har inte somnat förens 21 någon av dagarna. Den lilla busungen.

Nu ska jag snart fixa lite jordgubbar och glass till mig själv. Jag har sjuka cravings efter jordgubbar just nu. Härlig craving!:)

Dålig uppdatering beror på att jag inte ...

publicerat i ;

Dålig uppdatering beror på att jag inte har något internet på min dator just nu. Idag är vi iaf hos Solveig och leker. Det kommer inte bli några problem att skola in Leo här i höst. Han känner sig redan hemma:) !

Ändrad operationstid

publicerat i ;

Vi fick kallelsen till Leos operation den 2 Juni i fredags. Super tyckte jag, nu är det officiellt.
MEN... när jag läser kallelsen lite mer ordentligt under helgen så står det att man måste höra av sig till LKG samordnaren om barnet haft lunginflammation, rs-virus eller falsk krupp under de senaste 6-8 veckorna.
Såklart hade Leo falsk krupp bara för några veckor sedan.
Så idag fick jag ringa och vara inställd på att operationen inte skulle bli av. Men som tur var lyckades samordnaren ändra operationstiden så att Leo opereras den 9 Juni istället för den 2. PUH!!!
Skönt att den lilla killen som skulle opererats den 9 kunde byta, annars vet jag inte hur det hade gått.

Jag och Leo har varit ute och njutit i det underbara vädret hela förmiddagen. Sen avnjöt vi en härlig lunch hela familjen på verandan. När Leo får samma mat som oss och får äta själv äter han MASSOR!!!
Tänk vad jag stressade i onödan för ett par månader sedan. Han älskar ju mat precis lika mycket som sin mamma och pappa.:)

Helgen

publicerat i ;

Vi har inte haft någon tid till att blogga under helgen. Fullt upp precis som det ska vara.

Lördagen spenderades ute i solen och jag bara NJÖT av att få dessa välförtjänta solstrålar på mitt vinterbleka ansikte. Jag behöver MÅNGA strålar till för att se lite fräshare ut.

På kvällen var vi bjudna på middag till våra vänner Erik och Anna. Tyvärr bor de i en liten 1:a utan balkong. Kanske den mest otajmade kvällen att sitta inne på MEN vi hade väldigt trevligt. Blev bjudna på fantastiskt god mat och Leo skötte sig exemplariskt. Vi började kvällen redan vid 16 tiden så vi var hemma vid 23 tiden vilket var skönt. Då kunde vi somna i god tid utifall att Leo skulle vakna jätte tidigt.

Leo hade dock den goda viljan att sova till 8.20 då Totte gick upp med honom. Själv fick jag en underbar sovmorgon!
Söndagen gick i lugnets tecken på dagen. Jag låg mest i soffan och tittade på Entourage medans killarna lekte. Efter Leos eftermiddagssömn åkte vi dock till min pappa och grillade. Vi hade underbart väder (inte lika underbart som lördagen men sol och varmt iaf.) och Leo njöt av att krypa omkring ute på morfars stora altan.
Vi grillade korv och åt potatissallad till. Leo åt som en häst för ovanlighetens skull!

Efter middagen hittade Leo stegen som ska ner i poolen. Den var fylld med gammalt äckligt vatten men Leo tyckte att det var underbart att stå där och plaska. Jag hade inte hjärta att stoppa honom. Han hade jätteroligt och blev JÄTTE blöt.

lek, trött och mage

publicerat i ;

Idag har jag haft en riktig lyxdag. Jag har nämligen fixat mina naglar på salong. När jag och Totte träffades så byggde jag naglar och hade gjort det i ett par år. Sen så någonstans på vägen när jag fortfaande pluggade så tyckte jag att det blev alldeles för dyrt att fortsätta med det att jag slutade vilket jag har ångrat hela tiden.

Men NU... så sitter de där igen. UNDERBART! Jag fick det i födelsedagspresent av Totte!:)

Annars har dagen spenderats med massor av lek med Leo som vanligt och försökt att inte somna. Jag är TRÖTT just nu. Jag antar att det kommer vara standard för mig den närmsta 2.5 månaden.

Jag har även passat på att ta en bild på magen idag. Så nu kan denna mage jämföras med magen jag hade med Leo. Det känns lite som att denna mage är liiite större och sitter längre ner, eller!?!

Leo har idag insett att man inte bara kan leka med det som är I lådan eller leka PÅ lådan, man kan även leka I lådan!

torsdag 13/5

publicerat i ;

Morgonen har spenderats med duplo, bilar och flygplan...(för ovanlighetens skull).

Leo har bestämt sig för att det är de leksakerna som är roliga och jag kan lova att jag försöker leka med annat med honom, men det är totalt omöjligt. Han drar sig till bilarna och duplot. Nu har han lekt så mycket hela morgonen/förmiddagen att han gick och hämtade sin snutte och napp och la sig på mattan och började gosa. Då insåg jag att det var dags att ta upp honom till sängen istället.

Så nu har jag passat på att slösurfat lite och ätit kanelbulle/ar. Jag kan säga att min hälsosamma livsstil  med hyggligt bra mat är som bortblåst just nu. Jag är sugen på mackor, choklad och bakverk. Jippie!
Jag har fortfarande bara gått upp 6.5 kilo, men jag är rädd att det kommer börja rassla till på vågen nu.

Nu ska jag passa på att duscha i fred och klä på mig.

Bilden nedan är ett typexempel på hur det ser ut hos oss just nu. Leo häller ut alla leksakerna ur lådorna och klättrar. Han är en riktig liten klätterapa med grym motorik. Han har inte ramlat ner än, men det är bara en tidsfråga tror jag.


Totte 29 år!

publicerat i ;

Idag har vi firat Tottes födelsedag så nu är alla familjen Libertos födelsedagar avklarade för iår.

(Samtidigt som jag skrev det så kom jag på att jag misstog mig fatalt. Vi har ju en RIKTIG födelsedag kvar i år.)

Vi började med frukost på sängen till pappan med sång, presenter och scones. Myspys.
Med tanke på att Leo inte kunde röra sig idag för att han hade så ont i benen av sprutorna från igår så var det en ovanligt lugn frukost på sängen. Annars brukar Leo leva rövare när vi äter i sängen så att frukosten hamnar överallt.

Sen tog vi en lugn förmiddag där jag gjorde allt i min makt att stilla smärtan i Leos ben så att han ville röra på sig igen. Det lyckades efter en kombo av alvedon och ipren.

Lunch passade vi på att äta på Melanders i solen medans Leo sov i vagnen brevid oss. (Vi kunde ju inte lämna bort honom när han inte ville röra på sig.)

Efter det fick pappan välja helt själv vad han ville göra på sin födelsedag. Han valde att åka och titta på bilar. haha
Så vi åkte och tittade på Audi och Volvo och nu vill vi såklart köpa en ny bil.

Under eftermiddagen har vi lekt med Leo som ÄLSKAR att få leka med sin pappa. Benen blev bättre på eftermiddagen men inte helt bra. Så nu hoppas jag att smärtan är borta tills imorgon.

Nu sitter Totte och jobbar och jag har letat runt efter sånger man kan sjunga på dop. Jag ska nämligen sjunga på lilla Williams dop i juni. "Det gåtfulla folket" är spikat, men sen så letar jag efter någon mer. Har dock inte hittat någon klockren....
Om någon har något förslag så får ni gärna komma med det. Jag vill gärna att det ska vara någon lite annorlunda som inte alla andra har. Eller det spelar inte så stor roll vad jag vill, men vill föreslå till Hannah och Johan iaf!;)

Nä nu säger jag natti natti!





update

publicerat i ;

Ojojoj vilken händelserik helg.
Lördagen var superhärlig med firande från tidig morgon till sen kväll. Leo var otroligt nöjd hela dagen och fick alldeles för mycket presenter!:)

Söndagen hade vi städdag i området och eftersom jag numer sitter i sstyrelsen så var jag tvungen att dra mitt strå till stacken ordentligt i år.

När städdagen var över och med födelsedagsfirandet i bagaget från lördagen så var jag HELT slut! Då kom foglossningen som ett brev på posten. Som tur var så hann det lugna ner sig under natten.
Leo sov som en prins i natt och sov till 7.40 vilket gjorde att jag var riktigt utvilad i morse. HÄRLIGT.

Imorgon är det pappa Tottes födelsedag så jag och Leo ska gå upp och baka scones på morgonen tror jag. Sen blir det frukost på sängen med paketöppning. Efter det så blir det väl lite jobb för totte på förmiddagen och mys/lek för mig och Leo. Sen åker vi och lägger Leo för att sova hos mormor/dagmamma så åker vi och äter lyxlunch. Leo får sova och leka hos "mormor" och sen hämtar vi honom på vägen hem igen. Kommer bli toppen!

Leo tog dock sprutorna idag som man tar på 1 års kontrollen. Så han har varit hängig nu under eftermiddagen och kvällen. Förhoppningsvis så sover han bort det värsta och är pigg imorgon. Det vore jobbigt för honom om han blir jättedålig igen nu.

Nu ska jag snart gå och sova för jag är extremt trött. Nu behöver jag ett par lugna dagar efter detta.

Leonidas 1 år!

publicerat i ;

Idag fyller min lilla älskling 1 år!
Tiden har gått så otroligt fort, men samtidigt så långsamt. Det känns som att han varit en del av mitt liv hur länge som helst. På sätt och vis har han ju det med tanke på den längtan jag hade länge länge innan han väl blev en del av mitt riktiga liv.

Vi började dagen med frukt och paket i sängen. Hur mysigt som helst!


Härliga Torsdag

publicerat i ;
Denna morgon började med att Leo min älskling vaknade som vanligt strax innan 5 och ville ha välling.
Jag gick ner i sömnen och värmde välling och gick upp och gav honom den. Sen gick jag som vanligt in och la honom i sängen igen.

Nu börjar händelserna som riktigt är som de brukar. Leo somnar nämligen inte om!

Mamman som känner sig lagom kraxig och lite snorig tyckte inte att det var dags att gå upp när Leo börjar hojta vid 5.20. Jag går in till honom och bäddar om honom och säger att än är det faktiskt inte dags att gå upp. Leo lägger av storvrålet men jag är stenhård, jag vill INTE gå upp. (Dessutom vet jag att Leo inte är pigg än egentligen. Enda anledningen till att han vaknade till ordentligt var för att han har sin falska krupp hosta.)

Jag väntar några minuter och går sedan in än en gång och bäddar om min vackra son och säger att det inte är dags att gå upp än. Leo lägger av sitt andra storvrål, men jag är hård och ger mig inte. Efter några sekunder tystnar Leo och sätter sig och pratar i sängen för sig själv.
Bra tänker jag, då kanske jag kan få några minuter till sömn i alla fall.

När jag sedan vaknar står klockan på 8.00 och jag är utvilad. Jag går in till Leo som sover men vaknar när jag ska smyga ut. Han sätter sig käpprakt upp och vill gå och leka.

 Min underbara son!:)

Nu har mina pojkar dessutom lämnat huset för en playdate på stan. Själv ska jag passa på att titta på lite tvserier och sen åka in och hämta min skrutt när Totte ska på jobblunch. (Varför passa på att njuta av solen när jag för en gångs skull är ensam?!?)

5/5-2010

publicerat i ;

Idag är det den bästa dagen på hela året, min födelsedag!;)

Eller det brukade vara den bästa dagen på hela året, men måste nog erkänna att Leonidas födelsedag nog kommer att slå denna med hästlängder.

Dagen började med frukost på sängen och paket av killarna.
Jag fick ett jättefint armband och en whiteboard/magnettavla som vi ska ha lite veckoplanering på. Perfekt!

Sen har vi hunnit med ett besök hos barnmorskan, lunch på Melanders, klädshopping till Leo inför lördagen och avslutning på onsdagsbadet samt tandvärk!

Jag har köpt det mesta i Leos garderob på tradera + att han fått ärva en hel del och sen självklart en del presenter. Detta gör att när jag väl shoppar nya kläder känns det som världens lyx.
Så idag passade vi på att lyxa till det så att jag valde en födelsedagsoutfit till Leo och Totte valde en!


PRICKEN!

publicerat i ;

Idag kom då den både efterlängtade och fruktade dagen. UL för att titta på Pricken i 3d.

Vi hade nog ingenting att frukta egentligen. Det vi fick konstaterat är att vi väntar en hel liten tjej!

Vi fick inte en lika utförlig genomgång av bebisen som vi fick av Leo när vi gjorde 3d med honom. Jag tror dock att hon kollade honom extra noggrant eftersom hon hittade spalten. Detta för att utesluta eventuella andra missbildningar. 

Pricken var inte helt samarbetsvillig och ville inte visa upp hela ansiktet mer än under en kort stund. Hon låg med huvudet ner och ryggen mot min mage. Sen låg hon och gosade in sig i moderkakan precis som Leo gjorde i magen. Bilderna vi fick var inte alls i samma kvalitet som de med Leo men huvudsaken är ju att hon såg hel ut. Jag kan inte säga med 100% säkerhet att jag såg det, men hon som utförde UL var säker på att hon är hel. Det är definitivt ingen vänstersidig spalt med tanke på att vänsterprofil var det vi fick titta på hela tiden;)

Så nu har 2 UL en med specialistläkare och denna med 3d UL visat att det är en hel liten tjej, så då är hon nog det.

Tyvärr tycker jag att med den av kvaliteten på bilder vi fick idag och ingen egentlig koll på hjärta, hjärna, mage, fingrar och tår så var det inte värt 1500 kronor.
MEN... jag hade absolut inte velat vara utan det heller!

Man får konstatera att det är bebisen i magen som bestämmer hur bilderna ska bli. Hon som utförde UL gjorde ALLT hon kunde för att lillan skulle vända på sig så att vi kunde se bättre, men icke!

...

publicerat i ;
Lilleman promenerar runt här hemma nu... Jag kan inte förstå att han faktiskt går nu vår lilla plutt.
Han vaknade ganska tidigt i morse och ska snart få gå och sova en timme.

När han vaknar sen så kommer morfar vara här och leka med honom.

Jag och Totte ska iväg och titta på baby number 2.

Jag är supernervös. TÄNK.. om ... det skulle vara något fel.

Men nu ska jag tänka positivt!

Tottes nya kamera

publicerat i ;
ROCKS!!!

När jag kommit ur mitt sömnlöshetsdepp så blev dagen riktigt bra.

Jag och Leo var iväg en sväng till Bayland för att köpa en Näsfrida. Vi hade en snorsug från Italien, men den tog alla filter slut till så jag var tvungen att köpa en ny.
Leo har nog dessutom smittat mig för jag är förkyld, även Leos farfar är förkyld + att en liten tjej vi träffade i fredags är förkyld. Japp... bra jobbat Leo!;)

Sen åkte jag iväg till simmis för att ha avslutning för mina simbarn. De var så duktiga så allihopa men avslutningarna är de värsta dagarna. Jag är nu helt slut i huvudet och i kroppen efter att ha stått i över 3 timmar. Det gör jag ju inte vanligtvis på dagarna nu för tiden.

Leo lekte med pappa och Totte fångade några riktigt gulliga bilder på Leo.

3 maj

publicerat i ;

Hur kan mitt humör skifta från total kärlen kvällen innan till total apati dagen efter.

Joo... sömnlöshet. 

Jag har svårt att hantera att inte få sova när jag inte är gravid, men då klarar jag det.
Nu är det dock totalt omöjligt.
I natt har Leo varit jätteknäpp. Han har inte sovit mer än en timme i streck utan att vakna totalt förtvivlad.

Jag gissade på tänder, men när jag tittar och känner i munnen måste jag nog ta tillbaka det.

Idag har han inte heller ätit...

Detta har alltid varit första tecknet när han fått öroninflammation.
Jag håller alla tummar jag har att det INTE är det som är felet.
Ingen feber än så länge...

Nu ska jag gå och duscha och KANSKE bli en människa idag.

(Jag sitter i telefonkö till försäkringskassan och började på platas 460 i kön, nu är jag nere på plats 90, så duschen lär få vänta ett tag till.)

Kärlek...

publicerat i ;

Jag ligger ensam i soffan och känner hur någon inom mig börjar vakna till liv och röra på sig.
Jag drar upp tröjan och får se en långsam rörelse av någon okänd kroppsdel sakta sakta röra sig hela vägen från ena sidan av magen till den andra. Kroppsdelen sitter på någon som jag egentligen inte känner men som ändå ger mig konstant kärlek.
Jag vill inget hellre än att ta tag i den där okända delen med handen och krama den hårt och visa hur mycket jag redan älskar den där lilla personen som jag inte känner.

För första gången under denna graviditet känner jag en överväldigande känsla av kärlek, lycka, spänning och total skräck.
När du kommer ut mitt älskade barn så ska jag ge dig all kärlek jag någonsin kan ge. Kom ut och träffa världens mest underbara storebror och den bästa pappan du någonsin kunnat bli gjord av.

2 Maj

publicerat i ;

Idag har vi haft en riktig myssöndag. Jag bara älskar dessa söndagar när vinden bestämmer vart skutan bär.  

Jag började dagen med en ordentligt sovmorgon och frukost på sängen. (LYX!) Totte och Leo kom upp med en bricka med goda mackor och en härlig hallon och banansmoothie. Efter lite frukostmys tillsammans hela familjen så fick jag sova en stund till. Det var helt sjukt vad jag var trött... Så jag antar att en gravid blåval som jag förtjänade lite mer sömn.

När vi väl vaknat allihopa så åkte jag iväg för att jobba och då åkte killarna till Leos farmor en sväng.

När jag jobbat färdigt kom mina älsklingar och hämtade mig och vi åkte till växthuset i åkersbega för att fika lite.
Vi hann även med en fika hos Leos morfar så att Leo fick hälsa på hunden. Han älskar Ooji men kärleken är tyvärr inte helt ömsesidig. Ooji går iväg och Leo går/kryper efter.
När Ooji fått nog så ber hon snällt om att få gå ut på tomten.

Nu ska snart lillprins bus gå och sova och mamman och pappan får egen tid och ska grilla egengjorda hamburgare.

Magi

publicerat i ;

Valborg har alltid varit magisk för mig.
När jag var liten kommer jag ihåg hur hela kroppen pirrade och det kändes som att man firade in nedräkningen till min födelsedag.
Nedräkningen till den 5 Maj har startat!

Jag har insett med åren att den där magin har försvunnit mer och mer för varje Valborg som firats och i år fanns det ingen magi kvar. Det är fortfarande otroligt mysigt att gå till elden och titta på fyrverkerierna.

MEN... pirret i kroppen är borta.

Det där underbara pirret jag hade för det mesta jag längtade efter när jag var liten är borta.

Det fantastiska är att det där pirret nu har överförts till Leo.
Eller njae... jag tror inte att han har något pirr i magen inför saker och ting än, men att se hans ögon säger mer än något annat.

Han tyckte att det var något magiskt igår att titta på elden och fyrverkerierna. Hela han lös upp och hur trött han än var så skulle han vara vaken och titta. Min älsklingsskrutt.

Från att de små sakerna i livet har varit magiska för mig när jag var mindre så inser jag nu att LIVET i sig är magiskt.
Mitt kretslopp i livet är i fullgång.
Nu går jag från att pirra inför de små sakerna till att pirra när jag ser min son uppleva samma sak.
Det i sig är nog större än något jag någonsin varit med om tidigare!