bra dag mindre bra dag

publicerat i ;

Idag har varit en riktigt bra dag och en mindre bra dag.

Dagen började rätt bra med att det verkade som att båda barnen mådde bättre.
Leo var sjövild och jag insåg rätt snabbt att vi inte kunde vara kvar hemma hela dagen. Jag är rätt imponerad att han klarat av att bara vara inne ända sen i söndags.

Jag bestämde att vi skulle ta en promenad till Täby C där jag kunde äta lite lunch och sen skulle vi köpa det nya Kinnectpaketet till Xbox. Leo var på toppenhumör och Lexie sov mest hela tiden.
På väg hem sov båda barnen hela vägen och när vi kom hem kom min pappa direkt som skulle passa barnen medan jag gick på årsmötet i föreningen. Detta var en del av den bra dagen!:)

Vi åt lite middag tillsammans och under middagen vände Leo på en 5öring. Från att ha varit superglad och pigg så blev han gnällig och inte rolig alls. Då kände jag på honom och han hade feber....
Feber har han inte haft sen i söndags... Vad hände nu liksom!?! Mindre bra!

Med lite Ipren i Leo så lämnade jag barnen med morfar och gick iväg på möte. På mötet lyckades jag mot min vilja bli vald till Kassör. jippie!... NOT. Mindre bra....
Jaja.. alltid lär jag mig väl något.

När jag kom tillbaka så sov Lexie och Leo stod och hoppade glatt i sin säng. Då berättade pappa att Lexie hade skrikit i 45 minuter efter att jag gick. Stackars pappa... och lite stackars Lexie, men mest stackars Pappa!
Leo hade då passat på att göra bus. Han hade målat med tuschpennor på golvet, leksaker och över hela sig själv. haha
Leo ser ut som ett blått monster på armarna och händerna. Inte så snyggt enligt mig, men Leo var lycklig!

Nu sitter jag i soffan som också är säng denna vecka. Leo är i sin spjälsäng brevid mig vägrar att sova och står och tittar på TV från sängen. Jag har inte hjärta att vara hård mot honom nu. Han avskyr att sova när hans pappa är borta och han sover lite längre på morgonen när han är vaken på kvällen och nu när jag är ensam är det rätt skönt.

Godnatt för idag världen!

Kommentera inlägget här :