sjuk och glad, gladare, gladast

publicerat i ;

Nu är vi sjuka alla tre. Halsen svider, näsan rinner och huvudet dunkar. Ändå känns livet inte allt för jobbigt just idag.
Leos andning är betydligt bättre, nu är det bara den gräsliga krupphostan kvar. Hans näsa rinner konstant men han är ändå pigg och glad så länge han får ha snutte, napp och flygplan i närheten. Lexies näsa rinner, men hon är för övrigt riktigt glad och trevlig.
Jag är också rätt nöjd och harmonisk så det är bara att hoppas att vi håller oss på det här planet.

Snart kommer min pappa som får åka och handla åt oss så att jag slipper åka iväg med de snoriga barnen. Det är riktigt skönt och jag har precis suttit och skrivit ihop en lista så att jag inte behöver handla någon mer gång i veckan.

Det här är INTE bra för min träning, iofs har jag ju inte ens lust att träna som jag mår nu, men ändå. Så typiskt när jag kommit igång så otroligt bra. Jag måste bara hålla igen på maten nu också, det är jag inte så bra på när jag är sjuk och ensam... hehe

Min lilla prinsessa är klädd helt i rosa idag och är sååå söt... (enligt mig:) ! )

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

Lilla sötdockan ♥



Har läst alla dina inlägg nu. Vad läskigt när Leo blev så dålig :( Jag hade flippat ur och fått panik förmodligen. Särskilt om jag hade varit ensam hemma... Hoppas han är lite piggare och bättre nu!



Blev så klart noll tid över att ta sig till Sthlm, fast nu i efterhand inser jag ju att du haft fullt upp med sjuka barn och så ändå :( Så vi får helt enkelt ta en raincheck på den där fikaträffen. För det hade varit grymt kul att ses som sagt.



Pyssla om dina sötisar ordentligt nu, och om du kan så försök att även vila lite själv så att det inte bryter ut nåt ännu värre på dig.



Kram ♥

Kommentera inlägget här :