KLÄDER

publicerat i ;


Vilket underbart väder. Nu skulle jag inte ha något emot att gå på en lång promenad i skogen.... om det inte vore för min värkande kropp.

Det blev en heldag på IKEA igår, med svärmor.
Det gick förvånansvärt bra. Tills vi kom mot tag själv lagret och förvärkarna avlöste varandra. Då tittade Totte på mig med glädje i blicken och sa: "Är det på gång nu?".
Nädå svarade jag detta är nog bara min kropps sätt att berätta för mig att jag inte borde vara på IKEA i 4 timmar i sträck.

Det blev dock en badbalja precis som vi behövde och lite annat smått och gott, i stort sett bara till Bönan så klart.
Eller njae.. jag fick en ny stekpanna och en till kastrull... JIPPIE!

I fredags fick vi alla min brorssons bebiskläder. Han fyller två i Maj så de är i princip nya allihopa.
Nu har jag tvättat hela helgen och jag kan lova att nu är Bönans klädförråd välfyllt. Nu är det bara en fleeceoverall vi behöver till det möjligt kyliga april och majvädret. Jag ska ut och leta någon dag när jag orkar. De jag hittat hittils har varit alldeles för varma med världens foder innanför.

Nu ska jag gå och äta lite frukost! Återkommer nog senare idag!;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena och Filip:

Åh vad spännande att det för varje dag blir mindre tid kvar tills ni får träffa bönan! Jag tänker på dig ofta - fortsätt att ta hand om dig!

Kramar

2:a kommentar, skriven , av Jennifer o Philip:

Så spännande, minns så väl för ett år sedan då jag gick o väntade på att Philip skulle komma! Njut tiden, det är magiskt med att få va gravid tycker jag=) kram

Kommentera inlägget här :