Hemlisar

publicerat i ;

Usch... jag är så extremt dålig på att ha hemlisar. Jag är en sån där människa som det bara brinner inuti när jag har det. Jag vill gärna berätta det för alla, även om det är ABSOLUT förbjudet. haha

Helgen har varit riktigt lugn och skön.
Igår var vi en sväng till nyöppnade Sollentuna C vilket hade blivit superfint. Vi åt lite lunch och åkte sen på vårt riktiga ärende som var att köpa en grind till trappan. Leo far ju i huset nu som en liten kanon krälandes fram. Igår försökte han till och med krypa och tog väl ett ordentligt "krypsteg".
Det blev även en åkpåse till vagnen som det var riktigt bra pris på. Det är ju nästan ett måste när vi ska upp till fjällen över nyår. Det kan ju vara riktigt riktigt kallt.

Jag längtar så oerhört mycket dit upp. Totte jobbar så extremt mycket just nu så jag bara längtar att få komma iväg och egentligen inte göra någonting med honom.
Vi åker med ena storebror med fru och barn. Ska bli jätte mysigt.
Snowboard, öppen spis, god mat, bastu... osv osv... nice!:)

Just nu sitter jag och tittar på en dokumentär på tv4, om en familj som fått sexlingar. ojojoj vilket jobb. Men ojojoj va söta de är! Jag är dock inte avundsjuk. Herregud va med flaskor och blöjor och skrik och mycket jobb helt enkelt.

Nä jag nöjer mig gott med en åt gången tack!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena och Filip:

Så här FÅR man bara inte göra! Jag är supernyfiken och har så varit hela helgen! Fram med det nu!

Kommentera inlägget här :