Spalttankar

publicerat i ;

Leos spalt som till en början när vi fick beskedet skakade om världen lite är inget problem alls.
Det vi var rädda för var att det skulle vara svårt att få i vår prins mat, MEN han brås väldigt gott på både mamma och pappa och ÄLSKAR att äta!:-)

Han har ett extremt sugbehov och mot mammas principer så är  nappen bland det käraste vi har nu. Han blir skickligare och skickligare på att hålla kvar nappen i munnen helt själv. Oftast behövs den bara en kort stund för att stilla det värsta begäret sen är han lugn som en filibunke. Jag hoppas verkligen att fortsätter vara så trygg och lugn som han är nu. Han är så gosig och vaken och charmar alla han träffar.

Som det ser ut nu så kommer hans läpp att "lagas" i September och kirurgerna säger att han har den absolut bästa spalen att sluta. Så förutsättningarna för ett gott resultat är på Leos sida!
Sen kommer gomen att slutas vid 1 års ålder och sist tas käken när de permanenta tänderna börjar komma.
Leo har verkligen en resa framför sig men han kommer att klara allt galant!


Nu ska vi åka och handla lite hela familjen. (hihi känns så mäktigt att säga/skriva)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veronica m Isak:

Vad skönt att han har gynnsamma förutsättningar för att sluta, det kommer att gå så bra. Härligt att han är en lugn liten kille, men vänta du bara ;-)

2:a kommentar, skriven , av Helena och Filip:

Han är såå fin på bilderna!

Stor kram

3:e kommentar, skriven , av Jennifer o Philip:

va härligt att han inte "störs" av sin spalt o både mat o napp känns smaskens;) Håller med Helena, han är verkligen ursöt=) kram

Kommentera inlägget här :