suspicion confirmed

publicerat i ;
Vattkoppor it is!

Det är underbart väder ute och ändå sitter jag inne under en filt med en cocacola och mörk choklad framför datorn och myser. I might be strange, but I love my life!

Barnen sover, en brevid mig i soffan och den andra i sin säng. Den stora har fått fler koppor under natten, men det känns som att det är en relativt mild variant av vattkoppor. De första kopporna börjar klia nu och det märks att han störs av detta. Vi ska fixa potatismjöl här under eftermiddagen och lite salubrin hos pappa.

Lexies natt blev inte precis som den brukar men väldigt bra för att vara nyfödd ändå. Hon vaknade vid 24 snåret och ville äta och sen vägrade hon sova i vaggan. Vid 4 tiden lyckades jag ändå få henne att somna om i vaggan så att jag skulle få någon timmes kvalitets sömn. Hon vaknade vid 6 och då hörde jag att även den större började vakna till liv så då satte jag mig upp och ammade trollet medans jag satt och lyssnade på lillskrutts uppvaknande. Vid 6.30 ville han komma så då ropade han på oss.

Jag gick och tog upp honom och sen mös vi alla i vår säng framför barnprogram till 8 typ när Lexie och jag ville somna om. Perfekt;) Sen sov jag och Lexie till 10. Härligt!

Nu ska jag titta på ett avsnitt av en av mina favoritserier och sen kommer nog barnen börja vakna.
Bättre än så kan nog inte livet bli en trött lördag.

Kommentera inlägget här :