Julmys

publicerat i ;


Vi har haft en helt underbar helg med underbart sällskap.

Söndagen bjöd på lilljul hos och med Fredrik med familj.
Vi åt god mat, pratade massor och barnen busade hur mycket som helst. Kusinerna har verkligen tokroligt tillsammans och det kommer bli helt galet om något år när Lexie och Klara är större. De kommer vara helt jämngamla och förmodligen ha hur roligt som helst.

Leo fick en tidig julklapp av sin morfar som är en helikopter. Han ÄLSKAR sin helikopter och just nu så leker han bara med två saker hemma. Sin helikopter och sin radiostyrda bil han fick av Hannah och Johan. Lillskrutten är så nöjd.
Just nu sitter han även och tittar på Bärgarn dvd'n han fick av Hannah med familj.

Vi har precis varit och julfikat hos mormor Solveig. Det behövde nog Leo för VARJE gång vi klär på oss och ska gå ut och leka så frågar han om vi ska till mormor. Nu har han fått stilla sitt lekbehov där lite, på något sätt är hennes leksaker roligare än våra. Kan ju vara för att han har massa kompisar där också.

Igår kämpade jag och barnen på med julpyssel hela dagen i stort sett. Vi bakade pepparkakor, dekorerade pepparkakor och kokade knäck. Allt blev väldigt bra och Leo tyckte att baka pepparkakorna och dekorera dem var riktigt roligt. Han är en liten konstnär precis som sin far. Underbart att se!

Jag lyckades även smita iväg och simma och sola en sväng när barnen sov. Riktig lyx som bara var sååå skönt. Simmade bara 1500 men det kändes bra i kroppen efteråt. Totte var iväg på bio på kvällen så då kokade jag och barnen knäck och mös med ett långbad.

Idag blev det PT träning och jag kommer ha sååååå ont i låren imorgon. Jag hoppas att de hämtar sig lite till på torsdag när det är dags för nästa pass.

Nedan följer ett par bilder från våra dagar. Översta bilden talar för sig själv. Om man inte tar in sommarmöblerna så behöver man inte heller ta ut dem sen. Mycket praktiskt! (Enligt Totte!) ;)



Kommentera inlägget här :