första inköpet

publicerat i ;

Leo bestämde sig för att gå upp alldeles för tidigt i morse. Självklart var det min morgon.

Leo vaknade vid 4.20 fick välling och sen la jag ner honom i hans säng igen. Han ville inte somna om men låg nöjd i sängen och snackade till typ 5.30. Då gick vi upp och väntade på att hockeymatchen skulle börja.
Tyvärr blev det inte mycket hockeytittande för mig eftersom Leo har vaknat upp som en ny pojke idag. Han gör bus hela tiden. Att sitta ner i några minuter och äta frukost var omöjligt.

Att sitta här nu lyckas jag bara genom att jag precis hällde ut två svarta sopsäckar med mina gamla mjukisdjur som pappa hade med sig igår när han var barnvakt till Leo.

Precis när jag skrev det var det kört igen... bus bus bus och lite mer bus.



Jag har varit hos barnmorskan på morgonen vilket kändes som ett rätt onödigt besök. Det som hände var i stort sett att vi bokade in två nya tider lite längre fram. Spännande.

Efter det gick jag in på Kappahl och köpte första inköpet till Prricken. Jag kunde inte hålla mig, jag måste ju ha något målplagg. :)



Just nu håller jag alla tummar jag kan för Hannah som har åkt in för igångsättning idag.
Jag hoppas att det går så snabbt och smidigt det kan!

Nu ska jag och Leo ladda upp en stund innan det är dags för att röra oss mot öppna förskolan på föräldrargrupp.

Ha en skön torsdag allihopa!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena och Filip:

Vad kul med tjejkläder!!

2:a kommentar, skriven , av Veronica G W:

Aaah vad roligt med lite shopping. Här kliar det i shoppingnerven också hihi. Skickade iallafall iväg mannen för att kika på vagnen idag och vi är överens =)

Kommentera inlägget här :