1 dag till BF

publicerat i ;

Idag är en bra dag igen.

Leo mår bättre och jag har visserligen sjukt ont i kroppen men mentalt mår jag bra!:)

Igår så bygde vi ihop Leos stora säng. Hans rum är verkligen pyttelitet och det märks ännu mer nu när sängen kommit in i rummet. MEN... det blev toppen bra. Jag började att bygga ihop den helt själv men när jag byggt ihop de två förvaringslådorna under sängen och det hade tagit 3 timmar och jag hade ont i varenda del i kroppen kapitulerade jag och ropade på min älskade man.
Då var det själva stommen kvar att bygga och det gick väl relativt fort. Tog typ 1.5 timme....

Efter att vi var klara var det bara 30 minuter tills Totte skulle ha ett telefonmöte och klockan var redan 19.30. Leo började bli trött och jag var SJUKT hungrig. Så jag bestämde att jag ville ha pizza till middag. Det var såååå gott. Det sjuka var att jag inte riktigt blev mätt på en hel pizza. Det har väl aldrig någonsin hänt. haha

Tanken är ju att Leo ska få vänja sig vid sin stora säng genom att sova sin "efterlunchlur" där. Så jag tänkte att jag skulle testa det idag. haha... yeah right!
Det var inte rätt tid att testa det idag med mitt tålamod som är lågt just nu. Han tyckte att det var superkul att gå ner ur sängen och springa ut ur rummet. Han gjorde det ca 10 gånger och sen gav jag faktiskt upp. Det är inte likt mig att ge upp men så här nära förlossning kanske man är ursäktad. :)

Nu ligger iaf lillskrutt och sover i sin spjälsäng och jag sitter här en stund. Skönt!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie-Från en prematurmammas hjärta-:

åå underbart du är det såå nära. väntar med spänning!

2:a kommentar, skriven , av Viktkamp:

snart kommer han vilja sova där :)

Kommentera inlägget här :