15-4

publicerat i ;

Idag har varit ännu en mindre bra dag. Tålamod = 0!

Vi började dagen och spenderade sedan hela förmiddagen hos veterinären. Vi hittade en knöl på Siraps kind i helgen och igår så svällde den upp totalt så hans vänsterkind var stor som en golfboll på kvällen. Vi övervägde att åka in akut på kvällen men bestämde oss för att avvakta till morgonen. Vi blev sittande på Albano i 3.5 timme innan vi fick komma in och träffa veterinären. Såklart blev han kvar där och opererades under dagen. Nu är han hemma igen och har krage och en slang genom kinden. Min stackars katt!

Att sitta i väntrummet hos veterinären i 3 timmar med en trotsig 1 åring är inte ultimat och jag höll på att gå sönder! Vi hade med oss ett ordentligt mellis till lillskrutt men han hade behövt lunch medans vi satt där och sen blev han jätte trött. Så när vi till slut hade fått träffa veterinären och bara väntade på att de skulle ta in honom till operation så gick jag ut och satte Leo i bilen och han somnade på 2 minuter. Sen sov han en stund i bilen och en stund hemma men sen vaknade han och var tvungen att äta. Stackaren har sedan varit på sitt gnälligaste humör HELA eftermiddagen.

Nu har min lilla älskling gått och lagt sig och jag får en lugn stund för första gången på hela dagen. Sååå skönt!:)
Jag är verkligen inte den mamma och fru jag vill vara just nu. Blä för det!
Jag önskar verkligen att Totte kunde ta semester nu för jag behöver honom hela dagarna nu. Tyvärr måste han jobba veckan ut vilket känns som en evighet.... Även fast jag vet att det efter idag bara är 2 dagar kvar!

Jag kan ju verkligen inte sova på nätterna heller. Jag är människan som innan graviditeter och barn sov JÄMT! Min största hobby var att sova. Jag älskade att sova.
Just nu är sova bara ett nödvändigt ont som jag inte får tillräckligt av. Det är bara mitt eget fel och ingen annans men i natt somnade jag strax efter 01 och klockan 05 kunde jag inte sova längre så då låg jag vaken och bara vred och vände på mig. Tro inte att jag fick sova ostört mellan 01-05... nej nej.. under den tiden hann jag vara på toaletten 2 gånger!!!

Nä vad säger ni... låter det som att jag behöver få ut den här ungen nu!?!

Kommentera inlägget här :