Dramaking med feber

publicerat i ;

Idag har Leos feber konstant legat över 39 grader oavsett vad han fått för smärtstillande. Man skulle kunna tänka sig att han skulle ligga däckad i mitt knä och titta på film....

Nej  nej... här är det full fart. När klockan var 12.30 idag och jag la honom i sängen för tredje gången för att han skulle vila en stund så fick jag tvinga honom att sova. Lilla skrutten!
Idag kan jag jämföra honom med en liten duracellkanin. När alvedonen eller iprenen har gått ur kroppen och febern stigit till närmare 41 grader då har han sloknat och gråtit och gnällt. När det febernedsättande kommit in i kroppen har det varit som att trycka på en knapp och han går inte att få stopp på!

På eftermiddagen när han väl sovit i 2 timmar och febern bara låg på 39 grader och han betedde sig som att han var frisk så drar vår dramaking igång. Han är såååå uttråkad av att bara vara hemma så han ställer sig och pekar på vagnen och sätter igång och gnäller. Han är så rolig för när han "spelar" ledsen så rynkar han på näsan på ett speciellt sätt. Vår lilla teaterapa.

Vi bestämde oss i alla fall för att ta en sväng till Täby C eftersom vi var tvugna att gå på apoteket. Vi hade även pratat om att köpa en "Slutat med napp present" till vår prins. Han har pekat på en radiostyrd polisbil VARJE gång vi varit på leksaksaffären i två månader nu. Så vi går dit för att köpa den, men då var den en sån bil med sladd till fjärrkontrollen. Så vi bestämde oss för en annan radiostyrdbil, en Ferrari!

Väl hemma inser vi att denna bil var inte för Leo. Den går EXTREMT fort. Leo står dock och tjuter av skratt när pappan kör den. Så vi får väl behålla den också för framtiden och sen kanske försöka hitta en barnanpassad radiostyrd bil. Han kan ju köra bilarna på playstationet, så vi vet ju att han kan. Nu gäller det bara att hitta en som inte går i 100km/h.;-)



Kommentera inlägget här :