En riktig familjedag!

publicerat i ;

Vi har haft en helt fantastisk dag i solen. Vi passade på att åka in till Djurgården för att kolla in familjeaktiviteterna i Galärparken på festivalen Love Stockholm 2010. Vi fick titta på barnkonsert med massa bra musik som Leo dansade till. Leo ritade även en T-shirt tillsammans med sin pappa.

Sen promenerade vi vidare på Djurgården och bara njöt av vädret och den härliga stämningen. Vi åt lunch i skuggan på en uteservering och funderade på hur vi skulle spendera resten av dagen.

Vi bestämde oss för att gå till Skansen och titta på djuren. Leo älskar djur av alla dess slag så det var en riktig hit. Mest förtjust blev han i Älgen med sina 2 älgkalvar och getterna som lät roligt hela tiden. Han var vaken hela dagen och vi hade inte hjårta att tvinga honom att sova.

När vi till slut gick tillbaka mot bilen så somnar lillskrutt. Då var ju klockan redan 16.30 så han fick bara sova 45 minuter. Nu hoppas jag att han inte är vaken allt för länge ikväll...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

Vilken mysig dag ni verkar ha haft!! Jättefina bilder ♥

Ja den där långa clownen kan nog te sig läskig som sjutton för små barn. Elliot höll på att skita på sig när han fick träffa Lisebergskaninerna.... Trodde jag skulle få ett finfint kort på honom och kaninerna, men han klamrade sig krampaktigt fast :D



Kram på er ♥

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är verkligen fint på Skansen.

Kommentera inlägget här :