Midsommar 2010

publicerat i ;

Vi har haft en fantastisk midsommarafton med precis det en midsommarafton ska innehålla. Sill-lunch, midsommarstång, lotteri, grillmiddag och inte minst härligt sällskap.

Vi har firat midsommar tillsammans med min brorsas familj och deras vänner de senaste 5 åren och det är en riktigt mysig tradition. De grundinbjudna är desamma varje år men på något märkligt sätt så ökar gästantalet stadigt för varje år. Av någon märklig anledning så ynglar alla av sig så i år myllrade det av barn. Leo som var yngst förra året var långt ifrån yngst nu. Nu var brorsans lilla Klara yngst med sina 2 månader.
Pricken kommer inte att vara yngst nästa år för det låg redan en lite yngre i en annan mage... :)

Leo skötte sig exemplariskt hela dagen och satt till och med vid barnbordet och åt tillsammans med min kusin Emy. Emy och hennes syster Sara jobbade som alltiallo under dagen och gjorde allt från att städa och laga mat till att passa barnen under måltiderna. Perfekt för oss vuxna!
Leo passade även på att kasta sig handlöst ut för trappor 2 gånger under dagen. Som tur var gick det bra båda gångerna. Efter andra gången så lärde vi oss att vi skulle passa vår son HELA tiden. Bättre sent än aldrig. haha

Sen kan man väl snacka om tur med vädret. Strålande sol hela dagen och idag i skrivande stund så vräker regnet ner utanför fönstret!

Kommentera inlägget här :