Nappfri!

publicerat i ;
Nu är Leo officiellt nappavvänjd och nappfri. Det känns helt fantastiskt, men samtidigt lite sorgligt.
Han börjar bli stor nu vår prins. I natt hände det jag bävat för, han vaknade. Vanligtvis har jag då bara gått in och stoppat in nappen så har han somnat om. Inatt fanns det ingen napp att ta till.

Då är det ju bra att mamman är expert på att söva barn från jobbet. Tricket att klappa sakta i tinningen fungerade perfekt och på 2 minuter sov han som en stock igen och vaknade inte förens det var dags för morgonvällingen. Sen vaknade han ju tyvärr redan 6.20.. lite för tidigt för min smak. Dessutom så somnade han väldigt sent igår. Vi la honom lite efter 7 som vanligt men han låg och sjöng högt i 45 minuter innan vi tyckte synd om honom och tog upp honom. Han gnällde ju trots allt inte efter nappen. Så han fick komma upp och titta på Talang och sen när vi gick och la honom så somnade han gott.

Idag har det knappt varit gnäll när vi gått och lagt honom varken för middagsluren eller nattsömnen. NICE!

Idag har vi gjort absolut ingenting. Både lite skönt och jätte tråkigt. Vi får väl se om vi hittar på något roligare imorgon. Nu ska vi snart lägga oss i sängen och titta på en film. Så skönt, jag är läskigt trött för att inte ha gjort någonting.

Kommentera inlägget här :