PRICKEN!

publicerat i ;

Idag kom då den både efterlängtade och fruktade dagen. UL för att titta på Pricken i 3d.

Vi hade nog ingenting att frukta egentligen. Det vi fick konstaterat är att vi väntar en hel liten tjej!

Vi fick inte en lika utförlig genomgång av bebisen som vi fick av Leo när vi gjorde 3d med honom. Jag tror dock att hon kollade honom extra noggrant eftersom hon hittade spalten. Detta för att utesluta eventuella andra missbildningar. 

Pricken var inte helt samarbetsvillig och ville inte visa upp hela ansiktet mer än under en kort stund. Hon låg med huvudet ner och ryggen mot min mage. Sen låg hon och gosade in sig i moderkakan precis som Leo gjorde i magen. Bilderna vi fick var inte alls i samma kvalitet som de med Leo men huvudsaken är ju att hon såg hel ut. Jag kan inte säga med 100% säkerhet att jag såg det, men hon som utförde UL var säker på att hon är hel. Det är definitivt ingen vänstersidig spalt med tanke på att vänsterprofil var det vi fick titta på hela tiden;)

Så nu har 2 UL en med specialistläkare och denna med 3d UL visat att det är en hel liten tjej, så då är hon nog det.

Tyvärr tycker jag att med den av kvaliteten på bilder vi fick idag och ingen egentlig koll på hjärta, hjärna, mage, fingrar och tår så var det inte värt 1500 kronor.
MEN... jag hade absolut inte velat vara utan det heller!

Man får konstatera att det är bebisen i magen som bestämmer hur bilderna ska bli. Hon som utförde UL gjorde ALLT hon kunde för att lillan skulle vända på sig så att vi kunde se bättre, men icke!

Kommentera inlägget här :