Förlåt bloggen

publicerat i ;
Förlåt bloggen!

Goood jag har alldeles för mycket att göra just nu.
Att organisera den här resan känns som ett heltidsjobb just nu.
Idag har jag iaf packat nästan alla kläder till barnen och en hel del till mig. Tyvärr misstänker jag att det var den enkla delen. Vi har ju ett par ersättningspaket att packa. Hur mycket vågar jag lita på att vi hittar ersättning som är bra till Lexie i USA... Äh orkar inte tänka mer på det där idag.

Imorgon skulle jag ha gått på barnvagnsbio med Hannah och William, men vi sköt upp det till om 2 veckor istället. Så imorgon hinner jag helt plötsligt gå på mamma/babypasset på SATS. Me like a lot!

Jag hade en vilodag från powerwalk/jogging idag. Jag körde två löppass i helgen och igår var jag helt stum i benen men tog ändå en 60 minuters promenad. Så idag blev det hel vilodag. SÅ det blir toppen med ett SATS pass imorgon.

Annars så är livet rätt härligt just nu. Hoppas att jag får sova lika gott i natt som jag fick igårnatt. Två av Leos kindtänder har nu tittat fram så han är mycket lugnare på nätterna. Lexie sover gott de flesta nätter, men inte alla. Hon sover oftast ett långt pass från 19-01 sen så vaknar hon typ efter tre eller fyra timmar. Det är helt godkänt. Sen sover hon oroligt till typ 7 vilket är lite jobbigt för när hon sover oroligt sover jag nästan ingenting.

Det är tur att de bara är små en gång! Jag har ju egentligen inte sovit ordentligt på 2 år nu. Först sov jag dåligt under graviditeten med Leo på slutet. Sen var han liten och skulle äta hela tiden. När han väl slutat äta hela tiden så var jag så gravid att de krämporna tog över och gjorde att jag inte kunde sova. Nu har jag Lexie som äter på nätterna...

Japp... detta ska vi kanske inte göra om igen.... (inte direkt iaf...;) )

Kommentera inlägget här :