Update ännu en gång!

publicerat i ;

Jahapp... nu är jag på benen på riktigt! Jag har haft världens jobbigaste bihåleinflammation som jag ÄNTLIGEN är av med. Jag har varit en riktigt trist människa de här två veckorna när jag varit dålig. Jag blev faktiskt frisk lagom till denna helg som varit fullspäckad med roligheter.

Leo har varit hos Solveig hela veckan och det har gått suveränt. Han trivs som fisken i vattnet där och vi har även kommit igång med badet på onsdagar för honom och hans kompisar. HÄRLIGT! Han har blivit en stor kille på dessa veckor. Han strålar som en solstråle på morgonen när han inser att vi ska åka iväg och han strålar om möjligt ännu mer när jag kommer och hämtar honom.

På fredagar är Leonidas ledig och då fick vi lunchbesök av vännen Rikard. Det bjöds på extremt god lunch och efter det var jag tvungen att lämna alla killarna hemma och åka iväg och fixa kräftor till lördagens stora kräftskiva med släkten.
Efter en snabb inhandling av det viktigaste så var det bara hem och sätta på sig den nya outfiten för kvällens tjejkväll.
Jag lämnade barnen hemma med pappan och åkte och åt middag och drack vin med några av mina bästa vänner. Sååå nice!
Det blev en helkväll med massa tjejsnack och vin. Jag njöt för fullt och det hade inte kunnat vara en mer lyckad kväll. (Jo kanske om jag haft liiite mer energi!)

Sen blev det snabbt lördag och då var det dags för kräftkalas för hela släkten som jag fixat ihop tillsammans med pappa. Det blev en otroligt lyckad tillställning och det finns massor av foton som jag tyvärr inte fått in på datorn än. När jag fått det så lovar jag att jag ska lägga in några.

Nu är det söndag och jag mår förvånansvärt bra efter denna fullspäckade helg. Totte och Leo är på gymmet tillsammans med brorsan och hans son. Papporna tränar och barnen leker på mini SATS!
Jag är också sjukt sugen på att träna och kanske får jag till något i eftermiddag.
Nu har jag nämligen INGEN ursäkt till att inte träna längre. Nu SKA jag komma igång.
Om 6 veckor kan jag börja lämna in lillskruttan på mini SATS och då kan jag komma igång med en PT hade jag tänkt mig. Tills dess blir det ut i spåret som gäller. Jag har INTE skött mig med maten nu när jag varit sjuk så nu är det till att sätta hårt mot hårt och KÖRA!

Japp nog med skäll på mig själv.
Lite bilder från dagarna som gått. Ny outfit till mig för att jag överhuvudtaget skulle våga mig ur huset och dricka vin. Ny pyjamas till Leo som blev en höjdare, han fullkomligt älskar bilarna på den.
Sen vår minsta familjemedlem som nu ler största delen av sin vakna tid och sen bara en mysbild på mig och dotrami!


Kommentera inlägget här :