statusuppdatering av familjen

publicerat i ;


Inspirationen till att skriva har en liten svacka. Kanske beror det på den konstanta sömnbristen och förkylningarna hos barnen. Fast mest troligt är att det bara beror på mig själv.

Just nu så längtar vi så enormt efter att få åka på semester. Jag planerar barnens packning i huvudet och inser att jag förmodligen inte har några problem att packa en sommargarderob till dem, men det är mycket värre till mig och Totte. Jag kommer nog i en hel del sommarkläder som inte kunnat ha på två somrar nu men det gäller att hitta dem någonstans i röran i mitt förråd.

Det är lite roligt för att äldsta brorsan och hans familj åker till Kanarieöarna samma vecka som vi fast en annan ö. Det hade jag ingen aning om när vi bokade. Sen åker en ur mammagruppen just till Fuerteventura när vi åker hem. Vi kan helt enkelt konstatera att vi inte är så orginella, men inte heller så konstiga som faktiskt vill iväg härifrån.

Leo är återigen extremt förkyld så nu får han stanna hemma idag så att den här förkylningen kanske någon gång går bort helt.
Något som däremot går i rätt riktning är Leos läggningar på kvällen. Från att ha varit tvungen att ligga tätt intill honom och att det då tog ca 2 timmar att få honom att somna så har vi kommit en lång bit på vägen.
Nu sitter jag på en stol precis utanför hans dörr. Dörren står öppen så att han kan se mig men nu har det kommit så långt att han knappt bryr sig om mig. Dessutom somnar han på max 10 minuter så nu känner vi igen vår lillkille igen. Han kommer gärna in till mig på natten men det finns ingen speciell tid utan det kan variera från klockan 2 till inte alls. Han får ligga i spjälsängen och alla är nöjda.

Lexie har återigen bara vaknat en gång i natt. Hon ville gå upp klockan 05 och då gick Totte upp med henne. Jag vet ju dock att hon inte har sovit färdigt där vid 05 så hon blir snabbt trött igen och vill gå och sova igen. Så nu sover Totte igen men Lexie har precis vaknat.

Barnen leker och jag funderar på vad jag ska äta till frukost.
Kul inlägg va!?!

Kommentera inlägget här :