Nyårsafton 2010

publicerat i ;

Efter ett moget övervägande bestämde vi oss för att spendera nyårsafton hemma i vår ensamhet.

Vi busade i snön på eftermiddagen för att sedan gå hem och göra oss nyårsfina.
Vi tog oss ett sista bad för året och började sen stylingen. Jag tvingade Totte att sätta upp kameran på stativet för att ta en nyårsbild på familjen. Tyvärr fick vi inte en enda icke blurrig bild på hela familjen och det bästa resultatet fick ni se redan igår.

Vi lagade 3rättersmiddag och njöt av maten!

Kvällen spenderades sen i soffan som vanligt.
MEN.. bara det att vi faktiskt klätt upp oss för varandra gjorde kvällen rolig.
Vi tittade på Sällskapsresan 2 vilken är en av mina absoluta favoritfilmer och sen tittade vi på Skavlan och sen väckte vi Leo.
Självklart skulle Leo vara med och titta på fyrverkerierna. Han tyckte nog att vi var rätt knäppa för när vi gick ut med honom nedbäddad i vagnen så såg han väldigt suspekt på oss. Han sa att han ville gå upp och sova. Stackaren. haha

Efter fyrverkerier och skål i världens godaste champagne så la vi Leo och han sov gott ända till klockan 9 idag. Lexie o andra sidan... herregud, vad ska jag ta mig till med den där lilltjejen.

Hon vaknade vid 00.30 och låg och snackade och snackade och snackade tills hon började gnälla. Inget hungerskrik dock...
Så då tog jag henna och la henne i min säng på min arm, satte i öronproppar och försökte sova med henne brevid. Det svåra i den här ekvationen är dels att jag inte kan sova med någon nära och jag har ännu lite svårare att sova när någon försöker klösa ut ögonen på mig.

Till slut måste jag dock ha somnat för att jag vaknar 03.40 av att jag inte har någon känsel i armen. Jag försöker lägga ner henne i hennes säng men då vaknar hon såklart. Då gav jag henne mat (Då hade hon klarat sig i 5 timmar och 40 minuter utan mat, rekord på mycket länge) och sedan somnade hon gott. Då sov hon i hela 1 timme innan hon börjar strula. Sen strular hon tills hon får mat vid 6.30 och då sover hon faktiskt till klockan 8.40. Duktig tjej!:)

Trots att det varit en natt med minimalt med sömn för mig så lyckades vi ta bort ett nattmål. Det känns som en delseger i alla fall! 2011 NU KÖR VI!

Kommentera inlägget här :