I want to ride my

publicerat i Ego;

Jag har köpt mig en cykel och en cykelvagn som båda barnen får plats i.

Ända sedan Totte köpte sin cykel och började cykla har jag varit sugen på att köpa en för att vi skulle kunna åka ut hela familjen. När jag sedan insåg att vi måste lösa lämningar och hämtningar på förskolan i höst med båda barnen utan bil ibland så bestämde jag mig för att börja titta runt på blocket.

Jag har letat i flera veckor och hittat massor av cykelvagnar men ingen bra cykel som jag ville ha. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha en "tant" cykel med 7 växlar och korg frampå.

Igår åkte vi och tittade på cyklar på en riktig cykelbutik och efter att ha provkört en "tant" cykel och den kändes helfel så tänkte jag att jag skulle testa en mountainbike ändå. Direkt när jag provcyklade så kände jag att det var DEN cykeln jag skulle ha.

Så jag blev väldigt mycket fattigare men en cykel + cykelvagn rikare. + HJÄLM Självklart!

När jag väl satte mig på cykeln för att cykla hem den så kände jag riktig lycka, ja nästintill eufori! Det var ju underbart!!!


Så idag har jag cyklat till och från Täby Centrum samt till och från Mörby Centrum. Känns så ont i rumpan men riktigt skönt i hjärnan.

Kommentera inlägget här :