Grrr

publicerat i Ego;
Helvetes jävla visdomstand.
Den har verkligen ställt till det ordentligt för mig de senaste tre veckorna och när jag ÄNTLIGEN trodde att det var över så börjar det om all over again.

Jag skulle till tandläkaren idag för att laga en trasig lagning. När jag vaknar i morse så känner jag mig lite svullen i munnen + att jag hade lite ont i överkäken. Jag tänkte inte så mycket på det men tyckte ändå att det var bra att jag skulle till tandläkarn idag så att hon fick kolla att såret läker fint.

När jag kommer till tandläkaren så säger hon direkt när hon ser mig "Nämen oj Johanna, är du fortfarande svullen."
Hmm... Ja jag kanske är det säger jag. Jag har lite ont idag faktiskt.

När jag lägger mig i stolen och hon börjar kolla så inser jag direkt att det inte alls läkt som det ska. Hon säger att hon måste bedöva för att ta bort en massa skräp som samlats vid stygnen. När hon väl börjat pilla så säger hon att måste ta bort stygnen också. När hon väl tagit bort stygnen så gräver hon och gräver hon och gräver hon osv osv...
Ja då visar det sig att det inte läkt någonting utan att det istället samlats MASSOR av skräp i HELA hålet där visdomstanden satt.

Så efter att ha fyllt på bedövningen två gånger till och spolat rent i det där hålet massor av gånger så skulle hon försöka sy igen. Det gick dock inte för att tandköttet bara trasades sönder. Jag fick gå därifrån när blodet hade börjat koagulera ordentligt.

Nu är jag satt på penicillin och ordinerad vila.
Jag blir såååå trött. Jag vill bara träna och leva som jag vill igen. Inte ha ont och tycka synd om mig själv. Jag ska verkligen försöka att sköta mig med maten denna vecka trots smärta och tycka synd om mig själv känslor.

Här kommer lite bilder på mina älsklingsbarn. Leo har napp på varenda bild... Så fort han får chansen så snor han Lexies napp. Oftast när vi är iväg nu så har vi bara med napp till Lexie. Det slutar dock nästan alltid med att Leo har den och Lexie inte har någon. Här hemma är det omöjligt att hålla honom från napparna. Snart ska det bli ordentlig ändring på det.

Kommentera inlägget här :