Stolt mamma!

publicerat i Ego;
Idag har vi haft en sån där dag som inte går att planera. Allt har varit nästintill perfekt!

Vi började dagen med att Leo gick utan blöja hemma i 2.5 timme och både kissade och bajsade på pottan på den tiden. Igår var han också utan blöja men då lyckades det bli två olyckor och inget på toaletten. Så idag vart det jackpott från början och både en lycklig son och en lycklig mamma.

Sen fortsatte vi dagen med brunch på texas longhorn som inte ligger långt ifrån där vi bor. Super god mat och familjen var mer än nöjda. Sen skulle vi ha åkt iväg på kalas men Leo började må pyton så vi var tvugna att ställa in det. Men efter lite vila så var han på benen igen så då passade vi på att åka till Rönninge by för att titta på djuren där. Det var dessutom cirkus där så det var inte bara hästar, getter, kaniner och grisar man kunde se där utan en och annan kamel också.

Sen åkte vi en sväng till morfar men blev tvugna att åka ganska snart med tanke på att Lexie bajsade och vi hade inga mer blöjor med oss.... Typiskt!

Sen när vi kom hem var vi ute och lekte och Leo körde stenhårt min sin Bobby Car och lekte med kompisarna i parken. ALLT utan blöja! Han kissade på toaletten ytterligare två gånger under kvällen och klarade sig galant där emellan. Shit va stolt jag är över min son!:)

Sen blev jag ännu mer stolt när han började prata engelska med oss på kvällen. Han sa "Airplane ears" och pekade på flygplanets vinge på huvudet. Sen började han prata om alla kroppsdelar han kunde på engelska. Det är helt GALET vad han lärt sig på 4 veckor. Det är lite synd att han ska ha 8 veckors sommarlov nu. Men vi får ta och göra någon regel under sommaren att vi alltid pratar engelska under vissa tider på dagen.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

Att man kan bli så stolt som mamma över en kiss- och bajssituation :D Men jag är helt på samma linje som du! Elliot är blöjfri hemma nu, och han blir överöst med beröm varje gång han har varit på pottan/toaletten :)

Kram ♥

Kommentera inlägget här :