Syskonen söt

publicerat i Barnen;
Gårdagen spenderades på staff development med hela Futuras international pre-schools personal. Först hade vi en helt underbar workshop med en kvinna som gjorde någonting som kallas för "Sherborne" med oss. Det är kroppsliga övningar man kan göra tillsammans med barnen.
Detta självklart för att främja hälsa men det är även väldigt mycket övningar det krävs respekt och lyhördhet inför andra men även en förmåga att samarbeta.

Jag fullkomligt älskade detta och vi kommer att börja använda detta med barnen på måndag!

Sen fick vi sitta i våra arbetslag och arbeta med hur vi ska dokumentera barnens tid på förskolan. Både när det gäller IUP samt barnens vardag i form av alla våra rutiner. Det kändes som att vi kom en bra bit på väg där också.

Det känns så sorgligt att behöva lämna detta underbara arbetslag. I will miss them like crazy!

Sen gick jag på After Work tillsammans med de flesta lärarna från Leo och Lexies pre-school. Det var faktiskt riktigt roligt att få lära känna dem lite som kollegor samtidigt som de är mina barns pedagoger.

Kvällen spenderades sedan hemma framför Idol tillsammans med Leo. Lexie somnade tidigt och jag och Leo bara mös!

Leo har fått en ny hobby och det är att lägga pussel. Han är helt fantastisk. Från att ha tyckt att dessa pussel där man bara lägger en bit på var plats är tråkiga till att fullkomligt älska 16-20 bitars pusslen.
Han är så söt, han lägger de flesta helt själv nu efter att man bara gjort dem tillsammans med honom några gånger.
Well done Leo!:)




Kommentera inlägget här :