Leo

publicerat i Barnen;

Helt plötsligt drabbades jag av en ordentlig migrän för första gången på länge.
Den kom som en blixt från en klarblå himmel så den tog mig lite på sängen. (Kan ni också se att jag är väldigt fyndig just nu.. haha!)

Jag hade precis hämtat Leo och fått i barnen mellis när jag blev tvungen att inta värktabletter och sätta mig i fotöljen löjligt stilla.

Leo som nu ÄNTLIGEN är blöjfri igen med bara några få olyckor i bagaget de senaste 2 veckorna visar mig klart och tydligt att det INTE är okej att mamma sitter stilla.
Leo har alltid protesterat när han är uttråkad genom att göra dumma saker. Nu är såklart att göra i byxorna den ultimata dumheten som man definitivt får uppmärksamhet av att göra.

Jag hann sitta i fotöljen i typ 10 minuter innan Lexie och hann vände upp och ner på övervåningen och sedan kissade Leo på sig. När han gick för att hämta nya kläder så passade han på att kissa på heltäckningsmattan. När vi tvättat av den jag jag satte mig strategiskt så att jag skulle kunna se mina båda vilddjur så bajsar han nästan i byxorna. MEN där stoppade han faktiskt sig själv, tack och lov!

Nu har det mesta av huvudvärken släppt och nu känner jag mig bara lagom dåsig.

Man kan ju fråga sig om det inte vore roligare att använda sin fantastiska fantasi till att leka någor roligt istället för att bara få en irriterad mamma som följd av dumheter man gör.
Ja för det är inte olyckorna i sig som har gjort mig på mindre bra humör de är de andra knasigheterna. Exempel på vad Leo hunnit med nu under de senaste 30 minuterna är att måla sig själv i ansiktet med tuschpennor, rulla ut toapapper på golvet, äta upp en teckning, dra ut sladdar ur vägguttagen med mera, med mera.

Japp... det är fantastiskt! (att jag fortfarande kan säga att jag älskar honom över allt annat!)



Kommentera inlägget här :