Ännu en intressant dag

publicerat i Barnen;

Efter att vi hade badat och Lexie hade freakat ut i lördags så insåg vi att hon nog inte mådde sådär toppenbra.

När vi vaknade i söndags var hon kokhet och febern var ett faktum. Den försvann under dagen efter att hon sovit i 4 ( ! ) timmar mitt på dagen. Tyvärr sov hon fruktansvärt dåligt i natt förmodligen för att hon sovit på tok för mycket igår.

Vi hade ett inplanerat besök hos läkaren för barnen idag. De skulle få göra sin 18 månaders check-up respektive en sen 2 års kontroll. Leo mest för att jag ville att vi skulle bli remitterade till LKG teamet här i Settle och kolla upp hans öron som enligt honom låter ibland. Han kan bli helt tyst och stel i blicken och säga "MAMMA STÄNG AV LJUDET, LYSSNA...." . Min lilla älskling, det är inte lätt!

Vi fick beskedet när vi var hos doktorn för vad jag var säker på var öroninflammation när vi precis kommit hit att båda rören var på plats. Nu var dock inte beskedet riktigt lika säkert. OM det sitter där inne så sitter det jätteknasigt och bakom MASSOR av vätska. Om en vecka ska jag ringa läkarna på lkg teamet och boka tid och få en ordentlig koll av en specialist.

Jag förstod att de skulle få möjlighet att få lite till vaccinationer här med tanke på att de är helt tokiga i att vaccinera, mot ALLT! Leo fick idag 2 sprutor, en mot Hepatit A och en vanlig influensa vaccniation. Lexie däremot stackaren fick 4 sprutor. Två i varje ben....

Då fick de inte en av alla de som de hade velat ge och det är vattkoppor vaccniation.
Det är ingen mening med att ge när man redan har haft det...!;)
Läkarbesökt tog nästan 2 timmar och barnen var superduktiga. Det var en supergullig läkare som hade varit utbytesstudent i Sverige under high school, så hon försökte prata lite svenska med Leo men han som pratar engelska så fort någon annan gör det kollade på henne som att hon var lite knäpp. :)

Nu käkar vi lite mellis för att orka leka lite på eftermiddagen innan det blir en TIDIG kväll. Jag är helt slut trots att jag lyckades vila en timme nu medans Lexie sov och Leo satt och lekte bredvid mig i sängen med iPad. Jag försökte muta honom till att sova men han vägrade.



Igår när det egentligen var läggdags så lekte barnen finare än de någonsin lekt tillsammans förut. Det var helt fantastiskt för mammahjärtat. Båda var med och ingen bråkade. Leo sa till lillsyster vad hon skulle göra och delade med sig av sina bilar och duplot!




Kommentera inlägget här :