Lördagkväll på 92nd Way

publicerat i Seattle;

Det blir dåligt med uppdateringar märker jag.

Det är i stort sett fullt upp hela tiden, när jag inte är speedad och gör saker hela tiden så gör jag det inte för att jag har fruktansvärd huvudvärk. Huvudvärken övergår till Migrän direkt  om jag inte ligger helt stilla och bäddar ner mig i ett mörkt rum.
Ni kan ju förstå att oddsen att hinna göra det med två gala barn är rätt liten så veckan har varit rätt fylld av migrän.

Jag införskaffade ny migränmedicin igår och sedan dess har jag inte haft huvudvärk ens i närheten av tidigare i veckan. Kanske beror det på att Totte är hemma och att lasset med barnen direkt halveras.

Vi har nu blivit medlemmar på Pro sports club som jag trodde hemma var ett gym. Jag visste att jag ville att vi skulle bli medlemmar. Totte får sitt medlemsskap gratis genom Microsoft och jag får betala 70 dollar i månaden för migg. Men herrejesus det är en mindre by.

Gymmet är gigantiskt, det finns 4 pooler och en bubbelpool, spa, tennisbanor, squashbanor, stora gympasalar, blomsterhandel, restaurang, café, dagis. (Ja det är faktiskt en riktig förskola med curriculum och allt.) På dagiset kan man lämna in barnen för att träna, men även för en hel dag om det är så att man behöver barnpassning. Kostar 8 dollar i timmen, så visserligen inte gratis!

Ja lyckan för mig är just nu total. Jag kommer att träna där minst 3 dagar i veckan och barnen kommer få hänga där en del. Barnen kommer även att få bada en hel del. Vi har redan varit och badat 2 gånger och de älskar det. Idag badade hela familjen och det var verkligen helt suveränt!

Nu är det som sagt lördagkväll och vi står och lagar mat tillsammans med ett glas vin i handen. Livet hade helt klart kunnat vara sämre!

(Bilder kommer, det finns bara inte så mycket att ta kort på i huset än!)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marih:

Hej! Det var jätte länge sen jag tittade in hos er också så måste nog läsa upp mig lite och ABSOLUT lägga till på BlogLovin ;)

Kommentera inlägget här :