Vår helg

publicerat i Seattle;

Helgen har gått i vårens tecken. Vädret har varit det bästa på länge och vi har haft tid att njuta tillsammans.

Helgen började för mig med lite mingel med några av SWEA tjejerna här i Seattle. Jag har precis gått med i SWEA och det var mitt första tillfälle att träffa andra svenska tjejer här borta som inte har barn i samma ålder. Efter dessa två sjukveckor var det mer än behövligt att få komma ut och luftas lite. Att sedan få möjlighet att socialisera med lite nya människor är inte helt fel. Det är spännande att träffa dessa kvinnor som i stort bara har en sak gemensamt, Sverige.

Lördagen passade jag på att prata med båda bröderna och min moster på skype. Det känns som igår jag träffade alla samtidigt som det känns som alldeles för länge sedan.

Sen njöt vi av solen hela familjen och åt både lunch och middag på restaurang. Lyxlördag med andra ord.
Vi prövade en ny restaurang till middag som jag blivit rekommenderad av en av tjejerna jag träffade i fredags. Den hade världens finaste utsikt som passade perfekt i solnedgången. Jag tyckte kanske inte att maten var helt 100 men utsikten gjorde att det helt klart är värt ett besök.

Under söndagen har vi hunnit med tråkiga saker som tvätt och städning. Höjdpunkten på dagen var dock Julias 3 års kalas på Chuck E Cheese. Helt galet, men barnen älskade det.

Lexie har knappt sovit något på dagen och jag hoppas att jag klarar av att träna imorgon bitti så jag hoppas på en tidig kväll. En väldigt tidig kväll!

Kommentera inlägget här :