En vanlig söndag i Seattle

publicerat i
Vaknar till skönsång, blommor och lovord om att jag är den bästa mamman i hela världen så här på morsdag. 
Njae... så kan man kanske ha hoppats att det skulle vara, men så var det inte. 
 
Jag vaknade av att Lexie låg och sparkade mig i ryggen det hårdaste hon kunde för att jag skulle gå med henne till hennes säng och mysa. Det belönade jag henne inte med efter ett sådant uppvaknande. 
Däremot så gick jag upp och gjorde frukost åt henne och Leo. 
 
Själv började jag sedan dagen med att inta en nyttig smoothie. Nu är det nämligen detox som gäller. Jag har gått upp ganska rejält i vikt och har inte orkat ändra mitt förhållande till kosten alls de veckor/månader som passerat. Nu börjar det dock visa sig både i humör, sömn och återigen i ryggen. Så nu finns det ingen återvändo. 
 
Jag ska försöka komma igång med löpningen så snart som möjligt. Nummer 1 just nu är att göra slut med sockermonstret. Han och jag har haft en liten väl intim relation på siståne. Sen får jag ta löpningen när både jag och kroppen känner oss lite mer stabila. Långpromenader med hunden får det bli tills dess. 
 
Efter den goda smoothien bar det iväg mot Svenska Skolan för mig och Leo. Det är lika mäktigt varje söndag och se Seattles skyline och känna att man bor någonstans som inte är Stockholm. Det blir liksom en liten reality check. 
Efter skolan skyndade vi iväg på kalas på ett "hopp och stundsställe". Barnen busade, åt tårta och busade lite till. Perfekt sätt att få söndagseftermiddagen att gå!
 
Nu hägrar städning, tvätt och ett försök till att laga någon nyttig middag. Hungern river i min vargabuk men jag får glatt försöka gå och dricka ett glas vatten istället för att stoppa i min en mumsig kaka. 
 
En fantastisk födelsedagspresent från min älskade man!
 

Kommentera inlägget här :